Boek Eveline's Bellyflower producten Eveline Couvee My English corner!

Welkom! Mijn naam is Eveline Couvee en ik geloof dat wij mensen op aarde komen om te leren wat we nodig hebben om ons eigen pad volgen. Dit klinkt heel simpel maar na onze geboorte groeien we in een bepaalde samenstelling, gezin of omgeving op en van daaruit trekken we met ons “bundeltje normen en waarden” de zogenaamde wijde wereld in.

Velen van ons kijken hierna nooit meer terug en leven het leven dat onze voorouders ook leefden. Natuurlijk zijn onze jasjes anders, maar onder deze jasjes zitten nog altijd de oude beperkende en niet helpende overtuigingen en gedachtegangen.

Anderen overkomt iets waardoor ze uitgenodigd worden om een stap terug te doen en te reflecteren. Nadat ik 15 jaar op kantoor gewerkt had kwam ik ook op zo'n kruispunt terecht en ben ik me gaan bekwamen in diverse technieken om bewustzijn in mezelf en in mijn cliënten te bevorderen.

Het is mijn passie om mijn cliënten andere mogelijkheden te laten ervaringen. Niet alles is vastgelegd en ik leer ze om zich bewust te worden van hun eigen vrije wil en dat hun leven er werkelijk toe doet. Ik reik ze gereedschappen aan die hen ondersteunen om vanuit hun eigen kracht en passie de wijde wereld in te trekken. Ik nodig ze uit met lichtheid en plezier de stappen te zetten naar een prettigere toekomst.

Vanaf 2007 heb ik als Soul Coach en mentor online trainingen (getraind door Denise Linn) en Chakradance Facilitator (getraind door Natalie Southgate) elk weekend lezingen, workshops, en Soul Journeys op de Paraview beurzen door heel Nederland gegeven. In deze periode werd mij steeds gevraagd of ik niet een cd had met mijn stem erop. Vanuit deze behoefte heb ik met heel veel liefde het “boekje + cd” gecreëerd (zie pagina 2).

December 2015 is mijn eerste boek uitgekomen met de titel: “Vang de magische momenten van de dag” (zie pagina 1). Daarna raakte ik geïnspireerd om een kaarten dek in het Nederlands en Engels te maken. Beide dekken heb ik gerealiseerd in december 2016 (zie pagina 2 + 4).

April 2018 ben ik gecertificeerd als internationaal Hatha Yoga teacher en op dit moment ben ik bezig om workshops en online trainingen te combineren met bovenstaande ingrediënten.


Informatie: schonestart@gmail.com