Boek Mjin creatieve hoek Boekje + cd Trek een kaart! Wie ben ik My English corner! Chakradance

Mijn loopbaan op kantoor is een tijd geweest waarin ik zeer diverse projecten mocht managen. Na 15 jaar kwam er een moment dat ik me realiseerde dat ik er voor mijn gevoel alles uit had gehaald. In mijn laatste project, waarin ik mede een EUG congres in Straatsburg georganiseerd had, kon ik ook echt merken dat al mijn ervaringen in dit project bij elkaar kwamen. Ik merkte ook dat het tijd was om mijn horizon te verbreden.


Vervolgens heb ik de Rebalancing® en Shiatsu Therapie® opleidingen (beide HBO) afgerond. Daarna heb ik het traject van Avatar master gevolgd en diverse trainingen op het gebied van Quantum Touch, Psychosynthese, Pranic Healing, Arhatic Yoga, Emotionele Fitness etc. afgerond. In deze periode heb ik met zeer veel plezier Rebalancing® sessies gegeven.


Vanaf 2007 heb ik als Soul Coach (getraind door Denise Linn) en Chakradance Facilitator (getraind door Natalie Southgate) elk weekend lezingen, workshops, en Soul Journeys op de Paraview beurzen door heel Nederland gegeven. Tevens ben ik ook als mentor bij de online trainingen van Denise Linn actief geweest. In deze periode werd mij steeds gevraagd of ik niet een cd had met mijn stem erop. Vanuit deze behoefte heb ik met heel veel liefde het “boekje + cd” gecreëerd (zie pagina 3).


In deze periode raakte ik ook geïnspireerd om energetische, vrolijke en met de hand gemaakte armbanden met een spirituele inslag, te maken. Allen zijn met liefde gemaakt, met de intentie je sterker in je eigen kracht te zetten (zie pagina 2).


In december 2015 is mijn eerste boek uitgekomen met de titel: “Vang de magische momenten van de dag” (zie pagina 1). Daarna raakte ik geïnspireerd om een dek (44) met kaarten in het Nederlands en Engels te maken. Dit heb ik gerealiseerd in december 2016 (zie pagina 4 + 6).


Je kunt bij mij ook terecht voor Chakradance retreats waarin je heerlijk weer kunt opladen en opruimen wat niet meer voor je werkt. Je betreedt een met kaarslicht verlichte ruimte en gaat op reis naar meer verdieping in jezelf en je leven (zie pagina 7).


Wil je meer je eigen pad volgen, sterker in je eigen kracht staan, meer ontspannen, luisteren naar je intuïtie, je diepste creativiteit activeren, meer doelgericht door het leven bewegen, meer plezier en lichtheid in je leven activeren?                     

Informatie: schonestart@gmail.com                                                                                   

  


 Liefs, Eveline