Boek Informatie Eveline's Bellyflower 

Mijn naam is Eveline Couvee en ik begeleid je om meer in je eigen kracht te staan. Misschien wil je meer voelen. Misschien wil je meer inzicht krijgen in je eigen denken en hoe je dit positief kunt veranderen. Misschien wil je ontdekken wie je werkelijk onder al je aangenomen identiteiten bent. Misschien wil je meer compassie, rust, tevredenheid, passie of creativiteit in je leven activeren. Misschien………..


Ik bied workshops aan die je mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek sterker maken. Met de intentie dat je elke dag blijer, hoopvoller, gezonder, gelukkiger en tevredener opstaat.


Vanuit mijn achtergrond als Rebalancer/Shiatsu therapeut/energie werker, geloof ik in het zelfhelend vermogen van ons lichaam en dat we ons leven op een positief manier kunnen veranderen.


De Soul coach en Gateway dreamer coach in mij, begeleidt je via Soul Journeys om op een dieper niveau contact te maken met je ziel.


De Chakradance facilitator in mij, neemt je mee op reis door de chakra’s naar meer emotionele balans en plezier.
                                                          

De Hatha yoga teacher in mij, wil je graag leren hoe je kunt samenwerken met je lichaam om de situaties in je leven met nog meer inzicht en bewustwording aan te gaan. Dit is ook een uitnodiging voor mensen die door omstandigheden fysiek hebben stilgestaan en op een verantwoordelijke manier hun lichaam in een betere conditie willen brengen.


De (creatieve) schrijver  in mij nodigt je uit om mijn boek “Vang de magische momenten van de dag” te lezen en te werken met mijn kaarten dek. Samen gaan we op reis naar een inspirerende toekomst met nieuwe, motiverende en krachtige ideeën.


Op dit moment ben ik bezig om workshops samen te stellen met bovenstaande ingrediënten. Wil je meer informatie of op de hoogte gehouden worden? Neem contact op via: Schonestart@gmail.com

                          Liefs, Eveline